Oikean verran lämpöä oikeaan aikaan

LämpöValvomo kerää tietoa kiinteistöstäsi ympäri vuorokauden, läpi vuoden.

Kerätyn tiedon avulla kiinteistön energiankäyttöä optimoidaan niin, että lämpöä käytetään oikean verran oikeaan aikaan. Siten voidaan säästää merkittävästi energiaa ja lämmityskustannuksia.

You are currently viewing a placeholder content from Vimeo. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Unohda turhat korjauskäynnit – LämpöValvomo tietää missä vika on

LämpöValvomo tietää tarkasti, missä vika ongelmatilanteissa on. Sen avulla Lämpöhuollon asiantuntijat pystyvät usein korjaamaan vian etänä heti sen ilmettyä – jopa ennen kuin lämmönkäyttäjä itse huomaa mitään. Kun vika saadaan korjattua nopeasti ja tehokkaasti, se ei pääse aiheuttamaan suurempaa vahinkoa.

Mikäli vika ei ole korjattavissa etänä, on korjauskäynti aiheellinen. LämpöValvomon ansiosta tiedämme kuitenkin heti mitkä osat ovat rikki ja pystymme viipymättä lähettämään korjaajan paikalle sopivien varaosien kanssa. Näin lämmityksen käyttökatkokset jäävät minimiin. Samalla säästyt ylimääräisiltä vianselvittely- ja korjauskäynneiltä sekä niitä seuraavilta turhilta laskuilta.

Huomaa, että LämpöValvomon asiakkaana saat myös korjauksen Lämpöhuollon ammattilaisilta edulliseen sopimushintaan!

LämpöValvomo valvoo lämmitystäsi

Kaipaatko mielenrauhaa kaukolämmitysjärjestelmäsi toiminnan suhteen? Haluatko säästää energiaa ja sitä kauttaa lämmityskustannuksia? Lämpöhuollon uusi etäseurantapalvelu LämpöValvomo seuraa lämmitysjärjestelmääsi tauotta ja reagoi välittömästi vikatilanteissa. Sen avulla kiinteistösi lämmönkulutus on optimoitavissa säästämään selvää rahaa.

Ole huoletta – LämpöValvomo vahtii lämmitystäsi!

”Omasta puolestani voin suositella Lämpöhuoltoa myös muille vastaaviin hankkeisiin. Kokemus on ollut hyvin positiivinen.”

Jari Virtanen

Isännöitsijä, Isännöitsijäunioni Oy

Lue lisää

5 ASIAA, JOTKA KAUKOLÄMMITTÄJÄN TULISI TIETÄÄ

Kaukolämmitys on toimintavarma ja mukava lämmitysmuoto. Moni kaukolämmöllä kotinsa lämmittävä kuluttaja ei käytyä paljonkaan aikaa kaukolämmönvaihtimensa miettimiseen…

Lue lisää