Kaukolämpöpalvelut

Lämpöhuolto palvelee kaukolämpölaitteiden asennuksissa ja huolloissa kautta Suomen.

Taloyhtiöille

Kotiin

Kiinteistöille

Taloyhtiöille

Kaukolämpöpalvelut taloyhtiöllesi

Asiantuntijamme rakentavat teidän taloyhtiöllenne sopivan lämmitysratkaisun. Kokoamme oikeanlaisen laitteiston itse valitsemistamme parhaista osista.

Palvelumme ei pääty asennukseen, vaan voi jatkua koko laitteiston elinkaaren ajan. Se sisältää laitteiston seurannan ja kaikki huoltotoimenpiteet tarvikkeineen. Etävalvonnan ansiosta pystymme toimimaan ennakoivasti, eikä taloyhtiössäsi tarvitse enää kantaa huolta yllättävistä käyttökatkoksista tai asumislämpötilan vaihteluista. Säännöllisin tarkastuksin pidämme huolta siitä, että laitteisto pysyy jatkuvasti oikein säädettynä. Siten lämmityskustannuksissa voidaan päästä merkittäviin säästöihin asumismukavuudesta tinkimättä.

Lämpöhuollon kuukausihintaan perustuva palvelumalli sisältää uuden kaukolämpölaitteiston asennuksineen sekä jatkuvan palvelun laitteiston ylläpitoon ja valvontaan. Taloyhtiöiden tulevat asukkaat saavat nauttia täysin huolettomasta lämmittämisestä. Kattavan takuun sekä seurantamme ja ylläpitomme ansiosta taloyhtiössä ei tulevaisuudessa tarvitse murehtia kaukolämpölaitteiston yllättävistä huoltokustannuksista ja käyttökatkoksista. Kaukolämpöratkaisun voit hankkia toki myös perinteisenä urakkana ja kertainvestointina.

Kaukolämpöpalvelut kotiin

Me Lämpöhuollolla takaamme juuri sinun kodillesi sopivan ratkaisun kaukolämpöurakkana tai palvelumallilla. Ennakointiin perustuva palvelumallimme ja jatkuva tukemme tarkoittaa vähemmän yllättäviä huoltokustannuksia ja käyttökatkoksia.

Kaukolämpölaitteiston elinikä on noin 15–20 vuotta. Yli 15 vuotta vanhassa laitteistossa on merkittävästi kasvanut laiterikon riski. Mikäli vanha laitteisto hajoaa, sen korvaaminen uudella on yleensä kannattavampaa kuin sen korjaaminen.

Nykyaikainen tekniikka mahdollistaa tasaisempaa lämmittämistä ja säästöä lämmityskustannuksissa.

Lämpöhuollon asiakkaana asennamme uuden laitteiston urakkana tai osana kaukolämpöpalvelun kiinteää kuukausihintaa. Kun laite tulee elinkaarensa päähän palvelumallissa, asennamme sinulle uuden ilman erillistä kustannusta.

Pientaloihin ja kotiin

Rakennuttajille

Rakennuttajille

Lämmitys on keskeinen osa rakennuksen arkea ja kustannuksia. Kaukolämpölaitteiston valinnalla ja sen säädöillä voidaan vaikuttaa lämmityskustannuksiin ja asumismukavuuteen olennaisesti. Siksi ei ole yhdentekevää, mistä hankit kaukolämpölaitteiston uuteen kiinteistöösi. Lämpöhuollon asiantuntijat rakentavat jokaiselle kiinteistölle parhaan mahdollisen lämmitysratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa. Sellaisen, joka lämmittää niin sinun kuin kiinteistön tulevien asukkaiden mieltä. 

Juuri oikeanlaisen kaukolämpöpalvelun toteuttamiseksi suunnittelemme ja kokoamme kaukolämpölaitteiston itse valitsemistamme, ensiluokkaisista osista. Optimoimme laitteiston säädökset asennusvaiheessa ja palvelumallia hydyntäessäsi pidämme säännöllisin tarkastuksin huolta siitä, että laitteisto pysyy jatkuvasti oikein säädettynä. Yhtäkkisten rikkoutumisten välttämiseksi kaukolämpölaitteistoa on hyvä asennuksen jälkeen valvoa ja huoltaa säännöllisesti. Me palvelemme suunnittelusta ja laitteiden asennuksesta jatkuvaan valvontaan ja huoltoon.

Tuhansia toteutettuja kohteita

Säästöä lämpölaskuun, mukavuutta asumiseen