Kaukolämpöpalvelut

Lämpöhuolto palvelee kaukolämpölaitteiden asennuksissa ja huolloissa kautta Suomen.

Taloyhtiöille

Kotiin

Kiinteistöille

Taloyhtiöille

Kaukolämpöpalvelut taloyhtiöllesi

Asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat räätälöidyn lämmitysratkaisun juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin. Käytämme parhaita saatavilla olevia komponentteja varmistaaksemme laitteiston toimivuuden ja tehokkuuden.

Pyydä tarjous Tilaa maksuton kuntokartoitus

Palvelumme kattaa koko laitteiston elinkaaren – alkaen asennuksesta aina laitteen ylläpitoon ja huoltoon asti. Etävalvonta mahdollistaa ongelmien ennakoinnin ja ratkaisemisen ennen kuin ne aiheuttavat häiriöitä asumismukavuuteen. Säännölliset tarkastukset takaavat, että laitteisto toimii optimaalisesti ja mahdollistavat merkittävät säästöt lämmityskustannuksissa ilman asuinmukavuudesta tinkimistä.

Lämmitys on usein asuinkiinteiston suurin yksittäinen menoerä. Tämä johtuu siitä, että lämmitykseen liittyy usein korkeita kuluja, erityisesti talvikuukausina. Lämmityskustannukset voivat vaihdella suuresti riippuen käytetystä lämmitysmuodosta, kiinteistön koosta, eristyksestä ja alueen ilmastosta. Tämän vuoksi onkin tärkeää valita tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä sekä hyödyntää erilaisia säästökeinoja lämmityskustannusten minimoimiseksi.

 

Kaukolämpöpalvelut kotiin

Me Lämpöhuollolla sitoudumme tarjoamaan juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

On tärkeää huomioida, että kaukolämpölaitteiston tyypillinen elinikä on 15–20 vuotta. Laitteiston ikääntyessä yli 15 vuoden, kasvaa merkittävästi riski laitteiston vioittumisesta. Tässä vaiheessa vanhan laitteiston korvaaminen uudella on yleensä taloudellisesti järkevämpää kuin sen korjaaminen.

Pyydä tarjous Tilaa maksuton kuntokartoitus

Hyödyntämällä nykyaikaista tekniikkaa voimme tarjota tasaisempaa lämmittämistä ja merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksissa.

 

Pientaloihin ja kotiin

Rakennuttajille

Rakennuttajille

Lämmitys muodostaa keskeisen osan rakennuksen arkea ja kustannuksia. Kaukolämpölaitteiston valinta ja säädöt voivat vaikuttaa merkittävästi lämmityskustannuksiin ja asumismukavuuteen. Siksi on ensiarvoisen tärkeää valita kaukolämpölaitteisto huolellisesti uuteen kiinteistöön. Me Lämpöhuollossa työskentelemme yhdessä asiakkaan kanssa rakentaaksemme jokaiselle kiinteistölle parhaan mahdollisen lämmitysratkaisun, joka takaa miellyttävän lämmön sekä nykyisille että tuleville asukkaille.

Pyydä tarjous Tilaa maksuton kuntokartoitus

Toteuttaaksemme juuri oikeanlaisen kaukolämpöpalvelun, suunnittelemme ja kokoamme kaukolämpölaitteiston käyttäen ensiluokkaisia osia. Optimoidessamme laitteiston säädöt asennusvaiheessa varmistamme, että se toimii optimaalisesti. Palvelumme sisältää myös säännölliset tarkastukset, joiden avulla varmistamme laitteiston jatkuvan oikean säädön. Näin vältämme äkilliset rikkoutumiset ja varmistamme laitteen luotettavan toiminnan. Me huolehdimme suunnittelusta, laitteiden asennuksesta sekä jatkuvasta valvonnasta ja huollosta, jotta voitte nauttia huolettomasta lämmityksestä.

Tuhansia toteutettuja kohteita

Säästöä lämpölaskuun, mukavuutta asumiseen