029 1700 360 [email protected]

Yritys

Lämpöhuolto on vakavarainen palveluntarjoaja ja kasvuyritys. Olemme Suomen ainoa pelkästään kaukolämpövaihtimiin erikoistunut yritys. Vuositasolla vastaamme useiden satojen kiinteistöjen kaukolämpösaneerauksista sekä ylläpidosta.

Lämpöhuolto mukavasti kotiin

Tapamme toimia

Arvot

Lämpöhuollon periaatteisiin ja arvomaailmaan kuuluvat vastuullisuus, luotettavuus ja parhaan mahdollisen ammattitaidon tarjoaminen asiakkailleen.

Tasapaino

Meillä kaikki ovat yhtä ja jokaisella on oma tärkeä rooli toiminnan eteenpäin viemisessä ,näin voimme taata palvelun laadun loppuasiakkaalle.

Rutiinit

Jokaisesta työvaiheesta, toimintatavasta tai käytännöstä pyrimme luomaan rutiinin, jotta pystymme takaamaan aina parhaan lopputuloksen ja tasaisen lämmön.

Lämpöhuollolle on myönnetty useamman kerran peräkkäin korkein AAA-luottoluokka, Suomen vahvimmat-sertifikaatti, Menestyjät-sertifikaatti, RALA-pätevyys, sekä muita vakavaraisen yrityksen tunnusmerkkejä.

Olemme vuonna 2013 perustettu, kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva kasvuyritys. Kaukolämpöurakoinnissa olemme Suomen markkinajohtaja.

Vuonna 2018 asensimme noin 550 kaukolämpölaitetta.

Olemme luotettava kumppani. Tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät tilaajavastuu.fi-palvelusta. Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, joten yksityistaloudet voivat saada työstämme kotitalousvähennystä.

Lämpöhuolto kasvaa ja rekrytoi. Olisiko sinusta osaksi tiimiämme?