Ilmalämpöpumput

Tehokas, ympäristöystävällinen ja säästöjä tuova lämpöpumppu – kodin mukavuutta ja energiatehokkuutta parhaimmillaan.

Meiltä saat lisäksi kilpailukykyisen rahoituksen Nordean kautta, alk. 55 € / kk, sisältäen kuuden kuukauden maksuvapaan korottomana.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpun hankinta ja hyödyt 

Ilmalämpöpumpun hankinta ja sen tuomat hyödyt ovat olennainen osa kodin energiatehokkuutta ja asumismukavuutta. Oikeanlainen pumppu tarjoaa merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksissa, ja lisää viihtyvyyttä kotiin.

Pyydä tarjous lämpöpumpusta

Kun suunnittelet ilmalämpöpumpun hankintaa, on tärkeää ottaa huomioon kohteen ominaisuudet ja tarpeet. Ilmalämpöpumput soveltuvat erinomaisesti erityyppisiin kohteisiin, kuten omakoti- ja rivitaloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin. Kerrostaloissa puolestaan ilmalämpöpumppuja hyödynnetään pääasiassa viilennyksessä, joten valinnassa kannattaa painottaa jäähdytysominaisuuksia. Laadukas ilmalämpöpumppu tarjoaa miellyttävän viileyden sisätiloissa kuumina kesäpäivinä. 

Ilmalämpöpumppu on myös ylivoimaisesti energiatehokkain lämmitysmuoto, joka voi vähentää asunnon vuotuisia lämmityskuluja satojen eurojen edestä. Oikein mitoitettu ja käytetty ilmalämpöpumppu voi alentaa sähkölämmitteisen talon energiankulutusta jopa 30-40 prosenttia. Suurimmat säästöt saadaan, kun pumppu toimii kodin ensisijaisena lämmittimenä ja jakaa lämmön tasaisesti rakennukseen.

Ilmalämpöpumpun hankinnassa on syytä muistaa myös mahdolliset luvat ja asennusvaatimukset. Omakoti- ja vapaa-ajan asunnoille hankittaessa viranomaislupia ei yleensä tarvita, kun taas kerros- ja rivitaloasunnoissa ilmalämpöpumpun asennukseen tarvitaan aina taloyhtiön lupa. Lämpöhuollolla on paljon kokemusta taloyhtiöiden lupaprosesseista ja ilmalämpöpumppuasennuksista. Olemme mielellämme jo varhain mukana projektin suunnittelussa.  

Lämpöhuollon ammattitaitoisella asennuksella varmistat ilmalämpöpumpun moitteettoman toiminnan ja pitkän käyttöiän. Meiltä saat lisäksi kilpailukykyisen rahoituksen Nordean kautta, alk. 55 € / kk.

Energiatehokkuus

Lämpöpumppumme tuovat säästöä energiankulutukseen moniin perinteisiin lämmitystapoihin verrattuna. Lämpöpumppu on ympäristöystävällisin lämmitysmuoto.

Mukavuus

Meiltä löytyy erikokoisia lämpöpumppumalleja niin viilennykseen kuin lämmitykseenkin. Lämpöpumpulla nostat asumismukavuuden täysin uudelle tasolle.

f

Ominaisuudet

Pitkällä kokemuksella olemme valinneet tuotteiksemme vain laadukkaimmat ja nykyaikaisimmat lämpöpumput. Lämmitysjärjestelmän käyttö on mahdollista vaikka älypuhelimen näytöltä. 

Lämpöpumppu myös kerrostaloon ja taloyhtiöön?

Viime vuosina lämpöpumppujen asentaminen kerrostaloasuntoihin on kasvanut merkittävästi, ja yhä useammat ihmiset harkitsevat lämpöpumpun hankintaa kotinsa viilentämiseksi kuumina kesäpäivinä. Olemme toimittaneet lämpöpumppuja lukuisiin taloyhtiömuotoisiin kohteisiin. Kysy meiltä lisää!