Kokemuksia asiakkailtamme

Lue uusimpia arvosteluita
4.7 Yli 95 arvostelua
google
Ystävällinen palvelu. Veivät urakan sitkeästi maaliin pienistä vaikeuksista huolimatta.
google
Kaukolämpölaitteiston vaihdon tarjouspyyntöön vastattiin välittömästi ja Joonas Pelkonen tuli samana päivänä paikan päälle käymään läpi vaihtoon liittyvät asiat. Tarjouksen sain heti käynnin yhteydessä. Joonas ja Matias hoitivat vaihtotyön erittäin ammattitaitoisesti sovittuna päivänä ja lisäksi sain paljon tietoa järjestelmän toiminnasta. Hyvää ammattitaitoista asiakaspalvelua alusta loppuun, suosittelen lämpimästi.
google
Nopeaa ja ystävällistä palvelua. Suosittelen.
google
Palvelu oli hyvä. Työhön oli varattu koko päivä, mutta hommat saatiin hoidettua ripeästi ja ammattitaitoisesti. Perehdytys laitteisiin oli selkeää. Suosittelen yritystä!
google
Ystävällinen, ripeä ja taitava ammattilaistiimi!
google
Tilasin Ilmalämpöpunpun huollon ja asialliset kaverit tulivat kuten sovittu. Pumppu putsattiin ja lisättiin kylmäainetta ja nyt puhaltaa taas pohjantuuli pumpusta kesän tullen 👍

Meille asiakas on tärkeä

Olemme toteuttaneet Suomessa tuhansia kohteita, tässä asiakkaidemme kommentteja yhteistyöstämme.

Ville Valo

Kaukolämpö / omakotitalo

Jan Lilja

Kaukolämpö / taloyhtiö

Jani Virtanen

Kaukolämpö / taloyhtiö

Seppo Muikku

Etäseuranta on nykyaikaa

Joensuulaisen Seppo Muikun 1980-luvun alussa asennettu kaukolämpövaihdin oli jo pahasti ikääntynyt, minkä huomasi etenkin kovilla pakkasilla. Muikku oli harkinnut laitteiston uusimista jo ennen kuin Lämpöhuollon ammattilainen otti yhteyttä alueella käynnissä olevan kampanjan myötä.

– Meidän laitteella oli ikää jo melkein tuplaten sen, mikä tuollaiselle laitteelle on suositeltu. Vanha laite ei enää vastannut ulkolämpötilan eikä lämmön tarpeen vaihteluihin. Lämpö nousi hitaasti eikä aina edes päässyt tarpeeksi ylös – kunnon pakkasilla sisällä tuntui jo vähän viileältä, Muikku kertoo.

Uuden laitteen myötä Muikku on huomannut selkeän eron sisälämpötilassa, etenkin öiseen aikaan. Lämpöhuollon asiantuntijan tekemät säädökset ovat olleet sopivat.

Lisää turvallisuudentunnetta

Lämpöhuollon palvelussa Muikkua kiinnosti nimenomaan uuden laitteiston saaminen asennuksineen ilman mittavaa alkuinvestointia sekä palveluun kuuluva seuranta.

– Jos olisin ostanut jostakin muualta laitteiston ja sen asennuksen, se olisi maksanut kerralla varmasti yli 6000 euroa eikä siihen olisi kuulunut mitään valvontaa mukaan. Lämpöhuollon palvelumalliin sisältyvä etäseuranta on nykyaikaa. Myös se, että kaikki mahdolliset korjaukset ja asennusosat kuuluvat samaan hintaan, on tietysti hyvä.

Jatkuva valvonta ja seuranta lisäävät turvallisuudentunnetta.

– Meillä on sellainen elämäntapa, että olemme pitkiäkin aikoja pois kotoa. Siksi arvostamme saamaamme varmuutta. Jos tulisi vaikka vesivuoto tai -vahinko, järjestelmä hälyttää Lämpöhuollon päässä. Tämä on vähän kuin vakuutus, jos jotain sattuisi. Se on tässä hyvän laitteen lisäksi parasta.   

Reijo Kukko

Jatkuva valvonta tuo mielenrauhan

Putkialalla 50 vuotta työskennellyt hyvinkääläinen Reijo Kukko tiesi, että hänen itse aikanaan asentamansa kaukolämpölaitteisto oli ikänsä puolesta tiensä päässä. Viimeistään kun laite alkoi pitää kovaa meteliä, päätös laitteen uusimisesta vahvistui.

– Vietämme vaimon kanssa mökillä usein pitkiäkin aikoja. Alkoi pelottaa, että mitä tapahtuu, jos laite hajoaa, kun olemme pois kotoa, Kukko kertoo.

Lämpöhuollon asiantuntija otti yhteyttä juuri oikeaan aikaan, kun laitteiston uusimisen tarve oli akuutti. Kukko solmi Lämpöhuollon kanssa palvelusopimuksen, joka sisältää uuden kaukolämpölaitteiston asennuksineen ja huoltoineen 24/7 etävalvonnalla.

– Meille eläkeläisille kiinteähintainen kuukausimaksu oli edukkaampi kuin laittaa kerralla monia tuhansia euroja uuteen kaukolämpölaitteistoon. Lisäksi jatkuvan valvonnan ansiosta saamme mielenrauhan mökkeillessämme, kun Lämpöhuolto päivystää puolestamme. Jos jotain sattuu, ei tarvitse edestakaisin pyydellä porukkaa, vaan Lämpöhuollon ihmiset tulevat korjaamaan.

”Meni kuin elokuvissa”

Projekti eteni ripeästi. Uusi laitteisto saatiin sopimuksen solmimisesta parissa viikossa, ja laitteiston kytkennässä meni noin kuusi tuntia. Lämmitysvedessä oli katkosta vain muutaman hetken verran.

– Lämpöhuollon kanssa kaikki meni melkein kuin elokuvissa. Asentajat tulivat silloin kun olivat luvanneet, virittivät laitteen ja osasivat neuvoa kattavasti. Toiminta oli todella hyvää ja ammattimaista.

Itsekin alan ammattilaisena Kukolla on kaiken kaikkiaan vain hyvää sanottavaa Lämpöhuollosta:

– Palvelu on hyvä ja toimii hienosti. Ihan täydellistä ainakin meidän kohdallamme – olen jo suositellut Lämpöhuoltoa muillekin.