Kokemuksia asiakkailtamme

Lue uusimpia arvosteluita
4.7 Yli 62 arvostelua
google
Patteriverkoston huuhtelu ja säätö ei onnistunut suunnitelmien mukaan. Tiedotus oli heikkoa.
google
Vimotteen päälle palvelua, lämpölaitteiston uusinta hoitui ripeästi ja Juuson sekä asentajien palvelu alttius sekä laatu erittäin priimaa. Erittäin vahva suositus. Ilmalämpöpumppu seuraavana listalla ja täältä sen myös saa 👍
google
Möivät ja asensivat asuntoomme ilmalämpöpumpun. Palvelu oli läpi koko prosessin ystävällistä, ammattitaitoista, selkeää,
nopeaa. Kustannukseltaan kilpailukykyinen.
google
Oli nopea, ammattitaitoinen ja mukava palvelu. Tällaista harvoin kokee omakotitalon talotekniikan pulmatilanteissa. 😁
google
Talossamme uusittiin kaukolämpölaitteisto, ja samalla vaihdettiin termostaatit 22 patteriiin ja tehtiin patteriverkoston perussäätö/ilmaukset, ja kaikki sujui aivan ongelmitta! Aivan loistava tiimi, joka tietää mitä tekee, ja opastaa talon kaukolämpölaitteiston käytännöistä ym. En voisi suositella enempää!
google
Haastava tilanne ilmeni, kun talo kylmeni. Itse asuin 700km päässä, joten homma piti hoitaa etänä ja vuokralaiset tyytyväisinä. Juuso sai päivässä näkemättä kohdetta tarjouksen ja työ oli jo melkein tehty, kun puhelu loppui😁Kaikki byrokratia hoidettiin heidän toimesta vanhat romut vietiin pois ja opastus annettiin myös. Vahva suositus.
google
Omakotitalon kaukolämpöpaketin uusinta sujui hyvin. Tarjouspyyntööni vastattiin ripeästi ja asennuspäiväkin järjestyi odotettua aiemmin. Vain 16 päivää tarjouspyynnöstä asennukseen oli mukava yllätys.

Sähköpostiviesti, jolla hyväksyin tarjouksen, jäi ilman vastausta. Muutaman päivän odottelun jälkeen soittelin perään ja asia lähti taas etenemään. Siinä siis oli pieni katko asiakaskontaktissa, muuten kaikki meni asiallisesti ja ammattitaitoisesti.

Tarpeen tullen otan mielelläni uudelleenkin yhteyttä tähän urakoitsijaan. Kiitoksia!
google
Kaukolämpöjärjestelmän lämmönsiirrin teki päätöksen spontaanisti kuolla. Soittamalla kyseiselle firmalle saatiin ammattilainen diagnosoimaan asiaa hyvinkin nopealla aikataululla, sekä korjaus hoidettua heti kun osa saatiin tehtaalta.

Koko homma hoitui nopeasti ja erityisesti kiitosta firmalle voi antaa selkeästä kommunikaatiosta.
google
Meillä on -80 luvun alussa tehtyyn omakotitaloon kaukolämpölaitteiston modernisointi muutama vuosi sitten. Laadun ja palvelun on taannut laitteistoon kiinnitetty käyntikortti, jossa on asentajan tiedot. Vuosien varrella on on tullut otettua pari kertaa yhteyttä eri tilanteissa. Aina on saanut apua ja jopa iltaisin Whatsapp videopuhelun avulla 😉 Voin lämpimästi suositella!
google
Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti ja itse tarjouksesta jo huomasi, että on ammattilaisten kanssa tekemisessä.
Kaukolämpö alajakokeskuksen asennustyö omakotitaloon asennettiin yhden päivän aikana. Asentajan työn jälki oli hyvää ja ammattimaista.

Asiakaspalvelulle/ työnjohdolle kiitokset.
google
Hienoa nähdä, että vielä nykypäivänä löytyy yritys, joka toimii aivan kaikessa suhteessa laadukkaasti. Lähtien siitä, että paikalle saavutaan sovittuna ajankohtana ja ei yritetä väkisin kaupata asiakkaalle mitään. Substanssi on vahva ja asiat kerrotaan maallikolle niin, että tämä ymmärtää, mistä lämmitysjärjestelmän toiminnassa on kysymys. 10+ ja vahva suositus.
google
Ammattitaitoinen ja osaava yritys. Tarjous laadittu tarpeiden mukaan parhaaseen mahdolliseen hintaan, sovittuna ajankohtana oltiin paikalla ja työ suoritettu laadukasti.
Vaikka aluksi siivous oli suoritettu kohteessa puutteellisesti, niin tultiin jälkikäteen putsamaan kohte moitettomaksi ja asiakaspalvelu siinä oli kiitettävä.
Ei ole muuta kuin suositelemme!

Meille asiakas on tärkeä

Olemme toteuttaneet Suomessa tuhansia kohteita, tässä asiakkaidemme kommentteja yhteistyöstämme.

Ville Valo

Kaukolämpö / omakotitalo

Jan Lilja

Kaukolämpö / taloyhtiö

Jani Virtanen

Kaukolämpö / taloyhtiö

Referensseinä tuhansia koteja ja satoja taloyhtiöitä

Olemme vuonna 2013 perustettu kotimainen lämpöalan toimija. Asennamme vuosittain satoja kaukolämpölaitteita ja lämpöpumppuja kiinteistöihin ja pientaloihin. Lisäksi, patteriverkoston perussäätö on hyödyttänyt satoja suuria ja pieniä taloyhtiöasiakkaitamme. Palveluitamme ovat käyttäneet myös lukuisat valtakunnallisesti tunnetut kiinteistöalan toimijat.

Seppo Muikku

Etäseuranta on nykyaikaa

Joensuulaisen Seppo Muikun 1980-luvun alussa asennettu kaukolämpövaihdin oli jo pahasti ikääntynyt, minkä huomasi etenkin kovilla pakkasilla. Muikku oli harkinnut laitteiston uusimista jo ennen kuin Lämpöhuollon ammattilainen otti yhteyttä alueella käynnissä olevan kampanjan myötä.

– Meidän laitteella oli ikää jo melkein tuplaten sen, mikä tuollaiselle laitteelle on suositeltu. Vanha laite ei enää vastannut ulkolämpötilan eikä lämmön tarpeen vaihteluihin. Lämpö nousi hitaasti eikä aina edes päässyt tarpeeksi ylös – kunnon pakkasilla sisällä tuntui jo vähän viileältä, Muikku kertoo.

Uuden laitteen myötä Muikku on huomannut selkeän eron sisälämpötilassa, etenkin öiseen aikaan. Lämpöhuollon asiantuntijan tekemät säädökset ovat olleet sopivat.

Lisää turvallisuudentunnetta

Lämpöhuollon palvelussa Muikkua kiinnosti nimenomaan uuden laitteiston saaminen asennuksineen ilman mittavaa alkuinvestointia sekä palveluun kuuluva seuranta.

– Jos olisin ostanut jostakin muualta laitteiston ja sen asennuksen, se olisi maksanut kerralla varmasti yli 6000 euroa eikä siihen olisi kuulunut mitään valvontaa mukaan. Lämpöhuollon palvelumalliin sisältyvä etäseuranta on nykyaikaa. Myös se, että kaikki mahdolliset korjaukset ja asennusosat kuuluvat samaan hintaan, on tietysti hyvä.

Jatkuva valvonta ja seuranta lisäävät turvallisuudentunnetta.

– Meillä on sellainen elämäntapa, että olemme pitkiäkin aikoja pois kotoa. Siksi arvostamme saamaamme varmuutta. Jos tulisi vaikka vesivuoto tai -vahinko, järjestelmä hälyttää Lämpöhuollon päässä. Tämä on vähän kuin vakuutus, jos jotain sattuisi. Se on tässä hyvän laitteen lisäksi parasta.   

Reijo Kukko

Jatkuva valvonta tuo mielenrauhan

Putkialalla 50 vuotta työskennellyt hyvinkääläinen Reijo Kukko tiesi, että hänen itse aikanaan asentamansa kaukolämpölaitteisto oli ikänsä puolesta tiensä päässä. Viimeistään kun laite alkoi pitää kovaa meteliä, päätös laitteen uusimisesta vahvistui.

– Vietämme vaimon kanssa mökillä usein pitkiäkin aikoja. Alkoi pelottaa, että mitä tapahtuu, jos laite hajoaa, kun olemme pois kotoa, Kukko kertoo.

Lämpöhuollon asiantuntija otti yhteyttä juuri oikeaan aikaan, kun laitteiston uusimisen tarve oli akuutti. Kukko solmi Lämpöhuollon kanssa palvelusopimuksen, joka sisältää uuden kaukolämpölaitteiston asennuksineen ja huoltoineen 24/7 etävalvonnalla.

– Meille eläkeläisille kiinteähintainen kuukausimaksu oli edukkaampi kuin laittaa kerralla monia tuhansia euroja uuteen kaukolämpölaitteistoon. Lisäksi jatkuvan valvonnan ansiosta saamme mielenrauhan mökkeillessämme, kun Lämpöhuolto päivystää puolestamme. Jos jotain sattuu, ei tarvitse edestakaisin pyydellä porukkaa, vaan Lämpöhuollon ihmiset tulevat korjaamaan.

”Meni kuin elokuvissa”

Projekti eteni ripeästi. Uusi laitteisto saatiin sopimuksen solmimisesta parissa viikossa, ja laitteiston kytkennässä meni noin kuusi tuntia. Lämmitysvedessä oli katkosta vain muutaman hetken verran.

– Lämpöhuollon kanssa kaikki meni melkein kuin elokuvissa. Asentajat tulivat silloin kun olivat luvanneet, virittivät laitteen ja osasivat neuvoa kattavasti. Toiminta oli todella hyvää ja ammattimaista.

Itsekin alan ammattilaisena Kukolla on kaiken kaikkiaan vain hyvää sanottavaa Lämpöhuollosta:

– Palvelu on hyvä ja toimii hienosti. Ihan täydellistä ainakin meidän kohdallamme – olen jo suositellut Lämpöhuoltoa muillekin.