Ilma-vesilämpöpumput

Tehokas, ympäristöystävällinen ja säästöjä tuova lämpöpumppu – kodin mukavuutta ja energiatehokkuutta parhaimmillaan.

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu tarjoaa kokonaisvaltaisen ja energiaa säästävän ratkaisun lämmön ja lämpimän veden tuotantoon, erityisesti vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän omaavissa kodeissa. Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu erinomaisesti sekä uudisrakennusten päälämmitysjärjestelmäksi että vanhojen rakennusten saneerauskohteisiin, joissa on aiemmin ollut käytössä öljy- tai puukattila. Ilma-vesilämpöpumppu vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia ja tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille lämmitysjärjestelmille.

Pyydä tarjous lämpöpumpusta

Ilma-vesilämpöpumppu on optimaalinen valinta kodin lämmitysjärjestelmäksi, kun käytössä on lattialämmitys, lämmityspatterit tai puhallinkonvektorit, jotka toimivat tehokkaasti yhdessä ilma-vesilämpöpumpun kanssa.

Energiatehokkuus

Lämpöpumppumme tuovat säästöä energiankulutukseen moniin perinteisiin lämmitystapoihin verrattuna. Lämpöpumppu on ympäristöystävällisin lämmitysmuoto.

Mukavuus

Meiltä löytyy erikokoisia lämpöpumppumalleja niin viilennykseen kuin lämmitykseenkin. Lämpöpumpulla nostat asumismukavuuden täysin uudelle tasolle.

f

Ominaisuudet

Pitkällä kokemuksella olemme valinneet tuotteiksemme vain laadukkaimmat ja nykyaikaisimmat lämpöpumput. Lämmitysjärjestelmän käyttö on mahdollista vaikka älypuhelimen näytöltä. 

Lämpöpumppu myös kerrostaloon ja taloyhtiöön?

Viime vuosina lämpöpumppujen asentaminen kerrostaloasuntoihin on kasvanut merkittävästi, ja yhä useammat ihmiset harkitsevat lämpöpumpun hankintaa kotinsa viilentämiseksi kuumina kesäpäivinä. Olemme toimittaneet lämpöpumppuja lukuisiin taloyhtiömuotoisiin kohteisiin. Kysy meiltä lisää!