Maalämpöpumput

Tehokas, ympäristöystävällinen ja säästöjä tuova lämpöpumppu – kodin mukavuutta ja energiatehokkuutta parhaimmillaan.

Meiltä saat lisäksi kilpailukykyisen rahoituksen Nordean kautta, alk. 55 € / kk, sisältäen kuuden kuukauden maksuvapaan korottomana.

Maalämpöpumput

Tutustu maalämpöratkaisuihin – tehokasta lämmitystä ja viilennystä vuoden ympäri!

Maalämpöpumppu tarjoaa kotiisi kestävän lämmitysratkaisun, joka toimii vuodenaikojen vaihtelusta riippumatta. Uusimman teknologian avulla maalämpöpumppu nostaa energiatehokkuuden uudelle tasolle, tuoden samalla mukavuutta ja säästöjä arkeesi. Palveluumme sisältyvät suunnittelu, asennus, etävalvonta sekä tarvittavat korjaukset ja huollot – kaikki asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Pyydä tarjous lämpöpumpusta

Valikoimassamme on huippulaatuisia maalämpöpumppuja, kuten Bosch 7800i ja Gebwell Aries, jotka ovat tunnettuja tehokkuudestaan, hiljaisesta toiminnastaan ja matalasta energiankulutuksestaan. Tyylikäs muotoilu yhdistettynä ympäristöystävällisyyteen tekee maalämpöpumpuistamme ihanteellisen valinnan kestävää lämmitystä arvostaville.

Kokeneen ammattilaisen suorittama asennus takaa sujuvan ja tehokkaan prosessin ja parhaimman lopputuloksen. Nykyaikaisen maalämpöpumpun hallinnointi on vaivatonta ja helppoa, maalämpöpumpun käyttö ja ohjaus on verrattavissa mihin tahansa muuhun kodin elektroniseen laitteeseen.

Maalämpöjärjestelmän asennus onnistuu kaikkina vuodenaikoina.

Energiatehokkuus

Lämpöpumppumme tuovat säästöä energiankulutukseen moniin perinteisiin lämmitystapoihin verrattuna. Lämpöpumppu on ympäristöystävällisin lämmitysmuoto.

Mukavuus

Meiltä löytyy erikokoisia lämpöpumppumalleja niin viilennykseen kuin lämmitykseenkin. Lämpöpumpulla nostat asumismukavuuden täysin uudelle tasolle.

f

Ominaisuudet

Pitkällä kokemuksella olemme valinneet tuotteiksemme vain laadukkaimmat ja nykyaikaisimmat lämpöpumput. Lämmitysjärjestelmän käyttö on mahdollista vaikka älypuhelimen näytöltä. 

Lämpöpumppu myös kerrostaloon ja taloyhtiöön?

Viime vuosina lämpöpumppujen asentaminen kerrostaloasuntoihin on kasvanut merkittävästi, ja yhä useammat ihmiset harkitsevat lämpöpumpun hankintaa kotinsa viilentämiseksi kuumina kesäpäivinä. Olemme toimittaneet lämpöpumppuja lukuisiin taloyhtiömuotoisiin kohteisiin. Kysy meiltä lisää!