Työpaikat

Lämpöhuolto on kehittyvä ja kasvava lämpöalan toimija.

Tervetuloa tutustumaan mahdollisuuksiin liittyä osaksi tiimiämme!

Vaikka meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja, arvostamme kovasti kiinnostustasi yritystämme kohtaan. Olemme vakiintunut ja vakavarainen yritys, joka panostaa pitkäaikaiseen menestykseen ja kestävään kasvuun. Haluamme olla työpaikka, joka tarjoaa enemmän kuin pelkän työn – haluamme olla osa myös työntekijöidemme menestystä.

Meillä voit olla osa yhteisöä, jossa jokaisen panosta arvostetaan.

Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Tämän vuoksi tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen, oli kyse sitten KKL-työnjohtajan koulutuksesta, konferensseista tai esimerkiksi tulityökortista. Haluamme tukea sinua saavuttamaan uratavoitteesi ja kehittymään ammatillisesti. Tämä on yksi tapa, jolla varmistamme, että jokainen työntekijämme voi kukoistaa työssään ja tuoda parastaan tiimiimme. Tämän lisäksi tarjoamme esimerkiksi kuntosalijäsenyyden kaikille työntekijöillemme ja käytössäsi on laadukkaat työvälineet, joilla onnistut työssäsi. 


Vaikka emme tällä hetkellä etsi uusia työntekijöitä, otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia. Kerro meille, millainen osaaja olet ja miksi haluaisit työskennellä juuri meidän tiimissämme. Voit jättää avoimen hakemuksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen nettisivuillamme.