Turvasulkuventtiili kaukolämpölaitteeseen

Kaukolämpölaite on hyvä varustaa lämpimän käyttöveden turvasulkuventtiilillä sähkökatkojen varalle. Meiltä saat kaukolämmön turvasulkuventtiilit valmiiksi asennettuna omakoti- ja rivitaloihin sekä taloyhtiöihin.

Kaukolämmitteiset talot eivät ole tähän mennessä valmistautuneet erityisen hyvin sähkökatkoihin. Sähkökatkon aikana lämmin käyttövesi voi olla vaarallisen kuumaa sekä asukkaille että putkistolle. Turvasulkuventtiilillä suojelet asukkaita ja putkistoa.

Miksi kannattaa hankkia turvasulkuventtiili?

Kaukolämpölaitteessa sähköllä toimiva säätölaite säätää kiinteistössä kulkevan lämpivän veden lämpötilaa. Mikäli sähkökatkos iskee, voi kiehuvan kuuma vesi aiheuttaa hengenvaarallisia tilanteita. Turvaventtiili sulkee automaattisesti kuuman veden kierron sähkökatkon sattuessa.

Onko sähkökatkosta haittaa putkistolle?

Asunnon tai taloyhtiön putkisto voi vahingoittua, mikäli putkistossa pääsee kiertämään kiehuvan kuuma säätämätön lämmin käyttövesi. Turvasulkuventtiili estää putkiston rasituksen sähkökatkon aikana.

Kuinka saan helpoiten turvasulkuventtiilin?

Lämpöhuolto tarjoaa turvasulkuventtiilit erikokoisiin kohteisiin valmiiksi asennettuna putki- ja sähkötöineen, sisältäen kaikki tarvittavat tarvikkeet.