v

Meille asiakas on tärkeä.

Olemme toteuttaneet Suomessa yli 800 kohdetta, tässä asiakkaidemme kommentteja.

Minulla kävi hyvä tuuri kun sain Lämpöhuollolta tarjouksen puhelimitse että he voivat käydä veloituksetta tarkastamassa laitteiston kunnon. Kun selvitys tuli ja suositus laitteiston vaihdosta, oli työ helppo tilata, koska kartoituksen perusteella tiesimme laitteiston todellisen kunnon.

Aikataulu piti. Tiedotus toimi. Asukkailta ei tullut valituksia.

Omasta puolestani voin suositella Lämpöhuoltoa myös muille vastaaviin hankkeisiin. Kokemus on ollut hyvin positiivinen.

Jari Virtanen

isännöitsijä, Isännöitsijäunioni Oy

Lämmönsiirtimen vaihdossa on tärkeintä toimitusvarmuus, nopeus, hinta ja takuu.

Lämpöhuollon kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta ja helppoa. Puhelinsoitto, ja kaveri paikalle.

Urakoinnissa on tärkeä huomioida asukas. Kokemukseni mukaan meillä se sujui erinomaisesti. Käyttökatkokset olivat minimaaliset, vain muutaman tunnin mittaiset.

Lämpöhuolto hoiti koko urakan isännöitsijän kannalta erittäin vaivattomasti. Nyt kun laitteisto on uusittu, on hyvä tietää, että koko urakalla töineen tarvikkeineen on viiden vuoden täystakuu.

Jan Lillja

isännöitsijä, KH-isännöinti Oy

Kätevintä kaukolämmössä on se ettei tarvii hirveesti säätää mitään. Mielummin virittelen skittaa tai säädän salaattia kulhoon, kuin että olisin lämmönjakohuoneessa lämmitysjärjestelmän kanssa painimassa.

Lämpöhuolto oli tuttu toimija jo edellisen asuntoni kaukolämpösaneerauksen ajoilta.

Otin Lämpöhuoltoon yhteyttä, koska vanhan kaukolämpölaitteen kiertovesipumput resonoi rakenteisiin piinaavasti. Muusikon korva on herkkä ylimääräisille meteleille, joten laitteiston uusimisessa otettiin erityisesti huomioon hiljainen äänitaso.

Ville Valo

muusikko, HIM