Kaukolämmitystä jatkuvalla palvelulla

Kokonaisratkaisu taloyhtiöllesi

Me emme tarjoa samaa ratkaisua suoraan hyllystä jokaiselle asiakkaallemme – asiantuntijamme suunnittelevat teidän taloyhtiöllenne sopivan lämmitysratkaisun ja kokoavat oikeanlaisen laitteiston itse valitsemistaan, parhaista osista. Palvelun jatkuessa optimoimme laitteiston säätöarvoja.

Palvelumme ei suinkaan pääty asennukseen, vaan jatkuu koko sopimuskauden ajan. Se sisältää laitteiston seurannan ja kaikki huoltotoimenpiteet tarvikkeineen. Etävalvonnan ansiosta pystymme toimimaan ennakoivasti, eikä taloyhtiössäsi tarvitse enää kantaa huolta yllättävistä käyttökatkoksista tai asumislämpötilan vaihteluista. Säännöllisin tarkastuksin pidämme huolta siitä, että laitteisto pysyy jatkuvasti oikein säädettynä. Siten lämmityskustannuksissa voidaan päästä merkittäviin säästöihin asumismukavuudesta tinkimättä.

”Lämpöhuollon kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta ja helppoa. Puhelinsoitto, ja kaveri paikalle. Lämpöhuolto hoiti koko urakan isännöitsijän kannalta erittäin vaivattomasti.”

Jan Lillja

isännöitsijä, KH-isännöinti Oy

Lue lisää

5 ASIAA, JOTKA KAUKOLÄMMITTÄJÄN TULISI TIETÄÄ

Kaukolämmitys on toimintavarma ja mukava lämmitysmuoto. Moni kaukolämmöllä kotinsa lämmittävä kuluttaja ei käytyä paljonkaan aikaa kaukolämmönvaihtimensa miettimiseen…

Lue lisää