Kaikki kaukolämmitykseen kiinteällä kuukausihinnalla

Sinun kotisi näköinen ratkaisu

Me Lämpöhuollolla takaamme juuri sinun kodillesi sopivan ratkaisun kokonaispalveluna. Sellaisen, joka saa niin asukkaat, lompakon kuin luonnonkin tyytyväiseksi. Ennakointiin perustuva palvelumme ja jatkuva tukemme tarkoittaa, että sinun ei koskaan enää tarvitse murehtia yllättävistä huoltokustannuksista ja käyttökatkoksista.

Tiedätkö koska kaukolämpölaitteistosi

kannattaa vaihtaa uuteen?

 

Kaukolämpölaitteiston elinikä on noin 20–25 vuotta, minkä jälkeen se tulee uusia. Yli 20 vuotta vanhassa laitteistossa on merkittävästi kasvanut laiterikon riski. Mikäli vanha laitteisto hajoaa, sen korvaaminen uudella on yleensä kannattavampaa kuin sen korjaaminen.

Vanhoilla, epäpuhtauksista pinttyneillä laitteistoilla lämmittäminen on lisäksi kallista ja tehotonta. Nykyaikainen tekniikka mahdollistaa lämpötilojen pysymisen sisällä tasaisena ulkolämpötilan vaihteluista huolimatta. Se tarkoittaa paitsi suurempaa asumismukavuutta myös säästöä lämmityskustannuksissa, jotka muodostavat suurimman yksittäisen asumisen kulun.

Lämpöhuollon asiakkaana saat uuden laitteiston osana kiinteää kuukausihintaa. Kun se tulee elinkaarensa päähän, asennamme sinulle uuden ilman erillistä kustannusta.

”Kätevintä tässä on se, ettei tarvitse itse säätää mitään.”

Ville Valo

muusikko

Katso video

5 ASIAA, JOTKA KAUKOLÄMMITTÄJÄN TULISI TIETÄÄ

Kaukolämmitys on toimintavarma ja mukava lämmitysmuoto. Moni kaukolämmöllä kotinsa lämmittävä kuluttaja ei käytyä paljonkaan aikaa kaukolämmönvaihtimensa miettimiseen…
Lue lisää