Lämpöpumput

Tehokas, ympäristöystävällinen ja säästöjä tuova lämpöpumppu – kodin mukavuutta ja energiatehokkuutta parhaimmillaan.

Ilmalämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput

Maalämpöpumput

Huollot

Ilmalämpöpumpun hankinta ja hyödyt 

Ilmalämpöpumpun hankinta ja sen tuomat hyödyt ovat olennainen osa kodin energiatehokkuutta ja asumismukavuutta. Oikeanlainen pumppu tarjoaa merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksissa, ja lisää viihtyvyyttä kotiin.

Kun suunnittelet ilmalämpöpumpun hankintaa, on tärkeää ottaa huomioon kohteen ominaisuudet ja tarpeet. Ilmalämpöpumput soveltuvat erinomaisesti erityyppisiin kohteisiin, kuten omakoti- ja rivitaloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin. Kerrostaloissa puolestaan ilmalämpöpumppuja hyödynnetään pääasiassa viilennyksessä, joten valinnassa kannattaa painottaa jäähdytysominaisuuksia. Laadukas ilmalämpöpumppu tarjoaa miellyttävän viileyden sisätiloissa kuumina kesäpäivinä. 

Ilmalämpöpumppu on myös ylivoimaisesti energiatehokkain lämmitysmuoto, joka voi vähentää asunnon vuotuisia lämmityskuluja satojen eurojen edestä. Oikein mitoitettu ja käytetty ilmalämpöpumppu voi alentaa sähkölämmitteisen talon energiankulutusta jopa 30-40 prosenttia. Suurimmat säästöt saadaan, kun pumppu toimii kodin ensisijaisena lämmittimenä ja jakaa lämmön tasaisesti rakennukseen.

Ilmalämpöpumpun hankinnassa on syytä muistaa myös mahdolliset luvat ja asennusvaatimukset. Omakoti- ja vapaa-ajan asunnoille hankittaessa viranomaislupia ei yleensä tarvita, kun taas kerros- ja rivitaloasunnoissa ilmalämpöpumpun asennukseen tarvitaan taloyhtiön lupa. Autamme mielellämme lupa-asioiden kanssa. 

Lämpöhuollon ammattitaitoisella asennuksella varmistat ilmalämpöpumpun moitteettoman toiminnan ja pitkän käyttöiän. 

Pyydä tarjous lämpöpumpusta