Arvostelut

Lue uusimpia arvosteluita
4.8 Yli 96 arvostelua
google
Loistava asiakaskokemus! Nopea reagointi ja selkeät suositukset sekä lyhyelle että pitkälle aikavälille liittyen kaukolämpö laitteistoon! Asiakkaalle jäi positiivinen ja luottavainen olo. Mikäs sen parempaa

Samalla asennettiin ilmalämpö pumppu. Asentaja teki hyvää työtä ja kommunikoi asiantuntevasti asiakkaan kanssa. Asennus valmistui sovitusti ja tästäkin palvelusta ja asentajasta muodostui erittäin positiivinen kokemus!

Voin vilpittömästi suositella Lämpöhuollon palveluja!
google
Ystävällinen palvelu. Veivät urakan sitkeästi maaliin pienistä vaikeuksista huolimatta.
google
Kaukolämpölaitteiston vaihdon tarjouspyyntöön vastattiin välittömästi ja Joonas Pelkonen tuli samana päivänä paikan päälle käymään läpi vaihtoon liittyvät asiat. Tarjouksen sain heti käynnin yhteydessä. Joonas ja Matias hoitivat vaihtotyön erittäin ammattitaitoisesti sovittuna päivänä ja lisäksi sain paljon tietoa järjestelmän toiminnasta. Hyvää ammattitaitoista asiakaspalvelua alusta loppuun, suosittelen lämpimästi.
google
Nopeaa ja ystävällistä palvelua. Suosittelen.
google
Palvelu oli hyvä. Työhön oli varattu koko päivä, mutta hommat saatiin hoidettua ripeästi ja ammattitaitoisesti. Perehdytys laitteisiin oli selkeää. Suosittelen yritystä!
google
Ystävällinen, ripeä ja taitava ammattilaistiimi!
google
Tilasin Ilmalämpöpunpun huollon ja asialliset kaverit tulivat kuten sovittu. Pumppu putsattiin ja lisättiin kylmäainetta ja nyt puhaltaa taas pohjantuuli pumpusta kesän tullen 👍
google
Aivan loistavaa palvelua ja nopeaa asennusta
Asennus tuli anopille ja myyntivaiheessa vanhus hienosti huomioitu
Suosittelen yritystä lämpimästi
google
Markkinointi asiallinen.
Lämpöpatterien uudet venttiilit (17) asennettiin paikalle nopeasti ja siististi kirjallisen tilaus-sopimuksen mukaisesti. Asentajat asiantuntevat ja aloitteellisia. Suosittelen firmaa.
google
Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Sain kattavan kuntotarkastuksen kl-lämmönvaihtimen osalta ilman erillismaksua ja hyvät ehdotukset tarjouksen muodossa korjaustoimenpiteiksi.
google
8:00 alkoi uuden kaukolämpöpaketin asennus, kuten sovittiin. Kaverit hoitivat kaiken ammattimaisesti alusta loppuun siivouksineen kaikkineen. Voin suositella lämpimästi kyseistä yritystä muillekin.
google
Läpi takatalven tuulen ja tuiskun saapuivat nuo LVI alan nuoret gladiaattorit työmaalle. Pian oli piha täynnä lämpöpaketin osia ja putkia. Alkoi ankara työskentely. Pian oli vanha purettu ja uusi alkoi pala palalta muotoutua. Lämpöhuolto erottui jo tarjousvaiheessa edukseen. Aktiivisuus, asiakaslähtöisyys ja selkeä kaikki yksityiskohdat huomioiva tarjous vakuutti allekirjoittaneen. Enkä pettynyt. Kaikki meni sujuvasti ja huumorilla maaliin saakka. Ostaisin Joonakselta vaikka toisen kaukolämpöpaketin heti jos vain lämmönjakohuoneeseen mahtuisi ja vaimo suostuisi. Olen enemmän kuin tyytyväinen. Tuskin maltan odottaa seuraavaa 20 vuotta saadakseni vaihtaa taas uuteen ja -tietysti Joonakselta ja Lämpöhuollolta.
Olli Nurmi