Arvostelut

Lue uusimpia arvosteluita
4.7 Yli 62 arvostelua
google
Patteriverkoston huuhtelu ja säätö ei onnistunut suunnitelmien mukaan. Tiedotus oli heikkoa.
google
Vimotteen päälle palvelua, lämpölaitteiston uusinta hoitui ripeästi ja Juuson sekä asentajien palvelu alttius sekä laatu erittäin priimaa. Erittäin vahva suositus. Ilmalämpöpumppu seuraavana listalla ja täältä sen myös saa 👍
google
Möivät ja asensivat asuntoomme ilmalämpöpumpun. Palvelu oli läpi koko prosessin ystävällistä, ammattitaitoista, selkeää,
nopeaa. Kustannukseltaan kilpailukykyinen.
google
Oli nopea, ammattitaitoinen ja mukava palvelu. Tällaista harvoin kokee omakotitalon talotekniikan pulmatilanteissa. 😁
google
Talossamme uusittiin kaukolämpölaitteisto, ja samalla vaihdettiin termostaatit 22 patteriiin ja tehtiin patteriverkoston perussäätö/ilmaukset, ja kaikki sujui aivan ongelmitta! Aivan loistava tiimi, joka tietää mitä tekee, ja opastaa talon kaukolämpölaitteiston käytännöistä ym. En voisi suositella enempää!
google
Haastava tilanne ilmeni, kun talo kylmeni. Itse asuin 700km päässä, joten homma piti hoitaa etänä ja vuokralaiset tyytyväisinä. Juuso sai päivässä näkemättä kohdetta tarjouksen ja työ oli jo melkein tehty, kun puhelu loppui😁Kaikki byrokratia hoidettiin heidän toimesta vanhat romut vietiin pois ja opastus annettiin myös. Vahva suositus.
google
Omakotitalon kaukolämpöpaketin uusinta sujui hyvin. Tarjouspyyntööni vastattiin ripeästi ja asennuspäiväkin järjestyi odotettua aiemmin. Vain 16 päivää tarjouspyynnöstä asennukseen oli mukava yllätys.

Sähköpostiviesti, jolla hyväksyin tarjouksen, jäi ilman vastausta. Muutaman päivän odottelun jälkeen soittelin perään ja asia lähti taas etenemään. Siinä siis oli pieni katko asiakaskontaktissa, muuten kaikki meni asiallisesti ja ammattitaitoisesti.

Tarpeen tullen otan mielelläni uudelleenkin yhteyttä tähän urakoitsijaan. Kiitoksia!
google
Kaukolämpöjärjestelmän lämmönsiirrin teki päätöksen spontaanisti kuolla. Soittamalla kyseiselle firmalle saatiin ammattilainen diagnosoimaan asiaa hyvinkin nopealla aikataululla, sekä korjaus hoidettua heti kun osa saatiin tehtaalta.

Koko homma hoitui nopeasti ja erityisesti kiitosta firmalle voi antaa selkeästä kommunikaatiosta.
google
Meillä on -80 luvun alussa tehtyyn omakotitaloon kaukolämpölaitteiston modernisointi muutama vuosi sitten. Laadun ja palvelun on taannut laitteistoon kiinnitetty käyntikortti, jossa on asentajan tiedot. Vuosien varrella on on tullut otettua pari kertaa yhteyttä eri tilanteissa. Aina on saanut apua ja jopa iltaisin Whatsapp videopuhelun avulla 😉 Voin lämpimästi suositella!
google
Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti ja itse tarjouksesta jo huomasi, että on ammattilaisten kanssa tekemisessä.
Kaukolämpö alajakokeskuksen asennustyö omakotitaloon asennettiin yhden päivän aikana. Asentajan työn jälki oli hyvää ja ammattimaista.

Asiakaspalvelulle/ työnjohdolle kiitokset.
google
Hienoa nähdä, että vielä nykypäivänä löytyy yritys, joka toimii aivan kaikessa suhteessa laadukkaasti. Lähtien siitä, että paikalle saavutaan sovittuna ajankohtana ja ei yritetä väkisin kaupata asiakkaalle mitään. Substanssi on vahva ja asiat kerrotaan maallikolle niin, että tämä ymmärtää, mistä lämmitysjärjestelmän toiminnassa on kysymys. 10+ ja vahva suositus.
google
Ammattitaitoinen ja osaava yritys. Tarjous laadittu tarpeiden mukaan parhaaseen mahdolliseen hintaan, sovittuna ajankohtana oltiin paikalla ja työ suoritettu laadukasti.
Vaikka aluksi siivous oli suoritettu kohteessa puutteellisesti, niin tultiin jälkikäteen putsamaan kohte moitettomaksi ja asiakaspalvelu siinä oli kiitettävä.
Ei ole muuta kuin suositelemme!