Arvostelut

Lue uusimpia arvosteluita
4.8 Yli 78 arvostelua
google
Kiinteistössämme alkoi lämmitys laskea huolestuttavan nopeasti kovalla pakkasella ja huomasimme asian vasta illalla. Olimme yhteydessä Lämpöhuolto Groupiin, josta vastasi Jori R. ja hän neuvoi erittäin hyvin ja ammattitaidolla miten tulisi toimia. Hänen avullaan saimme lämmityksen toimimaan ja olemme todella kiitollisia! Meillä jatkossa tullaan käyttämään vain Lämpöhuolto Groupia! 5/5 ⭐️
google
Auttoi kiinteistöämme tukalassa paikassa, kun ulkona oli -20c pakkasta ja sisällä lämpötila laski ripeästi.

Saimme ongelman nopeasti ja kätevästi hoidettua.

Erityiskiitos Jori R.lle!
google
Kaukolämpövaihtimen uusiminen sujui mallikkaasti.
Jori Rannan yhteydenpito esimerkillistä.
Työn suorittajat myös asiallisia ja nopeita.
Kaiken kaikkiaan koko homma10+, eli vahva suositus.
google
Omakotitalon kaukolämpölaitteiston uusinta sujui upeasti aina myyntikokemuksesta asennukseen. Raikasta ja ammattitaitoista toimintaa.
google
Apu tuli paikalle parissa tunnissa, vaikka kyseessä ei ollut välitön hätätilanne. Ensiavun jälkeen sovittiin lopullinen korjaus heti seuraavaksi aamuksi.
Työ tehtiin ripeästi ja selkeästi asiantuntevasti.
google
Viimeisen päälle hoidettu kaikki. Vaihdatin heillä lämmönvaihtimen ja koko projekti hoitui ensi metreiltä maaliin uskomattoman hyvin. Pyyteetön apu, jota yrityksen omistajalta sain oli uskomatonta. Asentaja viimeisen päälle ammattimies, kuka piti minut ajan tasalla kaikesta mitä hän teki. Voisin toteuttaa projektin vaikka heti uudelleen, jotta saisin kokea Itse tätä palvelua uudelleen. Kun tarvitset apua lämmitysasioissa ole näihin yhteydessä. Voit olla huoletta ja tyytyväinen.
Itse olen onnellinen, että olen nyt löytänyt urakoitsijan, johon voin olla yhteydessä kun tarvitsen apua lämmitysasioissa. Chapeau!
google
Erittäin vahva suositus! Paras tarjous, paras kommunikointi ja koko urakkaan olen erittäin tyytyväinen. Asiakas pidetään maanläheisin termein kartalla mitä tehdään ja miksi, yhteydenpito sujuu sujuvasti sekä sähköpostitse, puhelimitse että WhatsAppilla. Työn jälki moitteetonta ja "kerralla kuntoon", ei vaatinut mitään touhuamista jälkikäteen. Avaimet käteen -ratkaisua etsivälle loistovalinta, moderni ja kilpailukykyinen toimija.
google
Asentajat ammattitaitoisia ja asennukset sujuivat sovitusti ja ammattitaidolla. Käyttöönotossa huomattiin ongelmia termostaateissa ja todettiin yhdessä että ne pitää samalla uusia ja samalla hoitaa säätö ja tasapainotus. Näistä saatiin samantien tarjous ja heti seuraavaan arkipäivään asennukset, nämäkin työt hoitui ripeästi ja saatiin sen jälkeen kattava opastus laitteiden käyttöön. Suosittelen Lämpöhuoltoa muillekin. Kiitos heille vielä kerran.
google
Ilmalämpöpumppu tuli kotiin. Asennus hoidettiin sovitussa aikataulussa siististi ja ammattitaitoisesti. Kommunikointi sujui poikkeuksellisen hyvin.
google
Lämpöhuolto Group Oy urakoi pienessä rivitaloyhtiössämme kaukolämpölaitteiston uusimisen ja patteriverkoston säädön. Lämpöhuolto Group Oy erottui jo tarjousvaiheessa muista hyvällä hinta-laatusuhteella ja ammattimaisella otteellaan. Urakka vietiin läpi tehokkaasti ja aikataulut pitivät hyvin. Voin suositella Lämpöhuolto Group Oy:tä vahvasti vastaavanlaisten lämmitysjärjestelmien uusimiseen.
google
Ammattitaitoinen, asiakaslähtöinen palvelu! Kiitos vielä Juusolle! Suosittelen!
google
Nopea toimitus ja

asiantunteva henkilöstö. Kiitos Miika!