Lattialämmityksen perussäätö

Myös vesikiertoinen lattialämmitys kaipaa säännöllistä huoltoa ja säätämistä, jotta se toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Lattialämmitysverkon paineen säännöllinen tarkistus on olennaisen tärkeää erityisesti lämmityskauden alkaessa. Lämpöhuolto yhdessä Uponorin kanssa varmistaa, että lämpö jakautuu koko asunnossa tasaisesti ja tehokkaasti.

Miksi lattialämmityksen säätö?

Ilmakuplat voivat heikentää vesikiertoisen lattialämmityksen toimintaa ja tehokkuutta. Ilmauksen suorittaminen on vaativampaa kuin tavallisen patteriverkon kohdalla, mikä korostaa ammattilaisen tarvetta. Lattialämmityspiirien venttiilien verryttely kesäaikana auttaa pitämään järjestelmän toimintakuntoisena. Yhteistyössä Uponorin kanssa tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja, jotka varmistavat, että lattialämmityksesi toimii saumattomasti ja tehokkaasti vuodesta toiseen.

Uponorin lattialämmitysratkaisut

Moderni vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys Uponorin laitteistoilla antaa asukkaalle, rakentajalle ja sisustajalle suurta vapautta. Ei tarvita näkyviä pattereita, ja lattiapinnoite voidaan valita vapaasti, kunhan huomioidaan eri materiaalien lämpöominaisuudet. Lisäksi, mikäli kotisi tarpeet muuttuvat, sekä lämmönlähde että lattian pintamateriaali ovat muutettavissa myöhemminkin.

Tehokas ratkaisu Lämpöhuollolta

Ei ole sattumaa, että monet valitsevat Lämpöhuollon, kun on kyse vesikiertoisen lattialämmityksen säädöistä. Yhteistyössä Uponorin kanssa tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja, jotka varmistavat, että lattialämmityksesi toimii saumattomasti ja tehokkaasti vuodesta toiseen.

Halutessasi modernia ja energiatehokasta lattialämmitysratkaisua, ota rohkeasti yhteyttä. Huolehdimme lattialämmityksesi säädöistä ja huollosta, jotta sinä voit nauttia kodistasi ja sen mukavuudesta.

Miika Rehell

Lattialämmityksen asiantuntija
puh. 040 1917 029
[email protected]

Kysy lisää lattialämmityksen säädöstä