Lämpöhuollosta on moneksi

Haluamme vielä hieman avata palvelutarjontaamme, jotta asiakkaana tiedät, että meistä on moneksi. Tässä kaikki palvelumme lyhyesti esiteltynä:

LÄMPÖHUOLTO URAKKA

Uudiskohteeseen: Rakennettava kiinteistö (iso tai pieni) halutaan liittää kaukolämpöön. Lämpöhuolto toimittaa kaukolämpölaitteen ja toteuttaa sen asennuksen joko suoraan rakennuttajalle tai alihankintana esim. LVIS-urakoitsijalle tai muuttovalmiin talopaketin talotoimittajalle. 

Saneerauskohteeseen: Olemassaolevan kiinteistön kaukolämpölaite on tulossa tiensä päähän, joten teemme tilaajan kanssa sopimuksen sen uusimisesta kokonaisurakkana. Kohteet vaihtelevat pientaloista suuriin kauppakeskuksiin. Saneerauskohteiden asiakkaamme ovat yleensä yksityisiä kuluttajia ja yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä tai esimerkiksi kunnallisia kiinteistönomistajia. Olemme toteuttaneet yli 2000 urakkamallista lämmönjakokeskuksen asennusta ympäri Suomen. 

LÄMPÖHUOLTO VALVOMO

Olemme kehittäneet selainpohjaisen Lämpöhuolto Valvomon, jonka ansiosta Ouman lämmönsäätimellä (Suomen yleisin lämmönsäädin) varustetut uudet sekä vanhat kaukolämmön alajakokeskukset voidaan liittää nykyaikaisesti etävalvontaan ja etähallintaan. IOT:n, eli esineiden internetin, yleistyessä yhä useampi kodin esine tai laite halutaan liittää etähallittavaksi. Valvomomme ansiosta kaukolämpölaitteiden operointi onnistuu meiltä samanaikaisesti sekä Vaasaan että Lappeenrantaa. Valvomolla saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä asiakkaillemme. Lämpöhuolto Valvomo on yli 700 asiakaskohteellaan tiettävästi Suomen suurin kaukolämpölaitteistojen etävalvomo.

LÄMPÖHUOLTO PERUSSÄÄTÖ

Tasapainoinen lämmitysverkosto on olennainen osa toimivaa ja kustannustehokasta kiinteistön lämmitysjärjestelmää. Toteutamme patteriverkostojen perussäätöä kokonaisurakkaperiaatteella aina suunnitelmista toteutukseen, niin pieniin kuin suurempiinkin kohteisiin. Perussäädössä kohteen patteriventtiilit uusitaan termostaatteineen, varmistetaan että lämmitysverkosto toimii sille asetetun alkuperäisen tarkoituksen mukaisesti, pitäen huoneistot ja huoneet tasalämpöisinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!