Lämpöhuollosta on moneksi

Eilen julkaisimme Lämpöhuolto OPTIMI-palvelun ja lupasimme sen vuodeksi kaupan päälle kaikkiin loppuvuoden tilauksiimme. Haluamme vielä hieman avata palvelutarjontaamme, jotta asiakkaana tiedät, että meistä on moneksi. 

Lämpöhuollolla on erilaisia palveluja, eilen lanseerattu OPTIMI niistä uusimpana. Tässä kaikki palvelumme lyhyesti esiteltynä:

LÄMPÖHUOLTO URAKKA

Uudiskohteeseen: Rakennettava kiinteistö (iso tai pieni) halutaan liittää kaukolämpöön. Lämpöhuolto toimittaa kaukolämpölaitteen ja toteuttaa sen asennuksen joko suoraan rakennuttajalle tai alihankintana esim. LVIS-urakoitsijalle tai muuttovalmiin talopaketin talotoimittajalle. 

Saneerauskohteeseen: Olemassaolevan kiinteistön kaukolämpölaite on tulossa tiensä päähän, joten teemme tilaajan kanssa sopimuksen sen uusimisesta kokonaisurakkana. Kohteet vaihtelevat pientaloista suuriin kauppakeskuksiin. Saneerauskohteiden asiakkaamme ovat yleensä yksityisiä kuluttajia ja yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä tai esimerkiksi kunnallisia kiinteistönomistajia. Olemme toteuttaneet yli 2000 urakkamallista lämmönjakokeskuksen asennusta ympäri Suomen. 

LÄMPÖHUOLTO PALVELUSOPIMUS

Kun olemassaolevan vanhan kiinteistön tai uudisrakennuksen lämmönjakolaitteisto halutaan asentaa palvelusopimuksella, asiakas ei maksa lainkaan alkuinvestointia, vaan jää sopimusasiakkaaksemme maksamaan kuukausittaista palvelumaksua. Palveluumme sisältyy laitevastuu, etähallinta, etävalvomo ja vuosittaiset tarkastuskäynnit. Palvelusopimuksemme on ylivoimaisesti huolettomin tapa hallita kiinteistön lämmitystä ja siitä syntyviä kustannuksia. Lämmönjakohuone on yleensä kiinteistön teknisin huone ja lämmitys suurin asumisen kuluerä. Lämmönjakohuoneen ulkoistaminen alan ammattilaisen vastuulle tuo monenlaisia säästöjä ja turvaa kiinteistön kustannuksiin ja ylläpitoon. Lämpöhuolto vastaa palvelusopimustensa kautta päivittäin satojen kiinteistöjen lämmitysjärjestelmistä ympäri Suomen. 

LÄMPÖHUOLTO VALVOMO

Olemme kehittäneet selainpohjaisen Lämpöhuolto Valvomon, jonka ansiosta Ouman lämmönsäätimellä (Suomen yleisin lämmönsäädin) varustetut uudet sekä vanhat kaukolämmön alajakokeskukset voidaan liittää nykyaikaisesti etävalvontaan ja etähallintaan. IOT:n, eli esineiden internetin, yleistyessä yhä useampi kodin esine tai laite halutaan liittää etähallittavaksi. Valvomomme ansiosta kaukolämpölaitteiden operointi onnistuu meiltä samanaikaisesti sekä Vaasaan että Lappeenrantaa. Valvomolla saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä asiakkaillemme. Lämpöhuolto Valvomo on yli 700 asiakaskohteellaan tiettävästi Suomen suurin kaukolämpölaitteistojen etävalvomo.

LÄMPÖHUOLTO OPTIMI

Lämmityksen ollessa suurin kiinteistönpidon yksittäinen kuluerä, ovat myöskin sen avulla saavutettavat prosentuaaliset säästöt merkittäviä. Emme yleensä lupaile säästöprosentteja tai myy kiinteistöille ”sirkustemppuja”, vaan lähdemme kaikessa palvelutarjonnassamme liikkeelle perustoiminnan varmistamisesta. Yksi tärkein perustoiminnan varmistamisen toimenpide on lämmitysjärjestelmän asetusarvojen ja säätöjen kokemusperäinen optimointi. Haluamme lämmitysalan eturivin ammattilaisina antaa vankan osaamisemme asiakaskuntamme käyttöön pienemmissäkin lämpökäyrän säädöissä. Lämpöhuolto OPTIMI on hyvä palvelu urakka-asiakkaallemme varmistamaan laitteiston oikeanlainen toiminta sekä kustannustehokkuus. OPTIMI-palvelu on toisaalta myös hyvä todentamaan perussäädön tarvetta. 

LÄMPÖHUOLTO PERUSSÄÄTÖ

Tasapainoinen lämmitysverkosto on olennainen osa toimivaa ja kustannustehokasta kiinteistön lämmitysjärjestelmää. Toteutamme patteriverkostojen perussäätöä kokonaisurakkaperiaatteella aina suunnitelmista toteutukseen, niin pieniin kuin suurempiinkin kohteisiin. Perussäädössä kohteen patteriventtiilit uusitaan termostaatteineen, varmistetaan että lämmitysverkosto toimii sille asetetun alkuperäisen tarkoituksen mukaisesti, pitäen huoneistot ja huoneet tasalämpöisinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!