Suomen vahvimmat Platina-sertifikaatti Lämpöhuollolle

Lämpöhuolto Group Oy:lle on myönnetty arvostettu Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti sekä AAA-luottoluokitus, joka viestii yrityksen vakaudesta ja luotettavuudesta. Platina-sertifikaatti myönnetään vain yrityksille, joiden luottoluokitus on ollut korkeimmalla tasolla (AA+ tai AAA) vähintään kolmen peräkkäisen vuoden ajan. Tämä on osoitus pitkäaikaisesta kannattavasta ja luotettavasta liiketoiminnasta.

Suomen Asiakastiedon 7-portainen Rating Alfa -luottoluokitus toimii sertifikaatin perustana. Platina-sertifikaatti kertoo asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, että yritys toimii vahvalla taloudellisella pohjalla ja noudattaa vastuullisia liiketoimintaperiaatteita.

Lämpöhuolto Group Oy:n taloudelliset tunnusluvut tilikaudelta 2023 tukevat tätä asemaa: liikevaihtomme kasvoi 5 % ja ylitti viisi miljoonaa euroa, liikevoittomme oli 642 420 €, ja omavaraisuusasteemme nousi 73 %.

Tilinpäätöstietomme löydät täältä.

Kiitämme lämpimästi kaikkia Lämpöhuollon asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja sitoutunutta henkilöstöämme, joiden ansiosta Lämpöhuolto on toiminut menestyksekkäästi alalla jo 11 vuoden ajan.