Lämpöhuollon OPTIMI™-palvelulla kiinteistön lämmönsäätö optimaaliseksi

Kokemuksemme mukaan kiinteistöjen lämmitysjärjestelmän asetusarvot ovat harvoin optimaaliset. Useissa kohteissa lämmityslaitteen asetukset ovat laitteen alkuperäisen asentajan jäljiltä. Toisissa kohteissa taas lämmitysasetuksiin on tehty muutoksia vuosien varrella useamman henkilön tai toimijan toimesta. OPTIMI™-palvelussa seuraamme laitteiston toimintaa etäyhteyden avulla ja teemme lämmityksen asetuksiin muutoksia aste kerrallaan. Otamme vastaan palautteen, jonka jälkeen toistamme säätöä. Lopputuloksena on optimaaliset lämmityksen asetusarvot.

12kk ilmainen OPTIMI™-palvelu loppuvuoden tilauksiin

  • OPTIMI™-palvelulla varmistat kiinteistöösi sopivan huonelämpötilan. Yksi aste huonelämpötilassa = 5% lämmityslaskussa.
  • OPTIMI™-palvelu paljastaa lämmitysjärjestelmän mahdollisen epätasapainon!
  • Lisää asumismukavuutta.

Kampanjamme on voimassa 1.9.-31.12.2020 tehtyihin kaukolämmönvaihtimen tai patteriverkoston perussäädön tilauksiin.

Lämmityksen ollessa suurin kiinteistönpidon yksittäinen kuluerä, ovat myöskin sen avulla saavutettavat prosentuaaliset säästöt merkittäviä. Emme yleensä lupaile säästöprosentteja tai myy kiinteistöille ”sirkustemppuja”, vaan lähdemme kaikessa palvelutarjonnassamme liikkeelle perustoiminnan varmistamisesta. Yksi tärkein perustoiminnan varmistamisen toimenpide on lämmitysjärjestelmän asetusarvojen ja säätöjen kokemusperäinen optimointi. Haluamme lämmitysalan eturivin ammattilaisina antaa vankan osaamisemme asiakaskuntamme käyttöön pienemmissäkin lämpökäyrän säädöissä. Lämpöhuolto OPTIMI™ on hyvä palvelu urakka-asiakkaallemme varmistamaan laitteiston oikeanlainen toiminta sekä kustannustehokkuus. OPTIMI™-palvelu on toisaalta myös hyvä todentamaan perussäädön tarvetta.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Etusi arvo jopa 2000 €.