Kaukolämmitys täydellä palvelulla

Vaikuttavin lämmitysvalinta kiinteistöllesi

Lämmitys on keskeinen osa toimivaa arkea. Kaukolämpölaitteiston valinnalla ja sen säädöksillä voidaan vaikuttaa lämmityskustannuksiin ja asumismukavuuteen olennaisesti. Siten ei ole yhdentekevää, mistä hankit kaukolämpölaitteiston uuteen kiinteistöösi. Lämpöhuollon asiantuntijat rakentavat jokaiselle kiinteistölle parhaan mahdollisen lämmitysratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa. Sellaisen, joka lämmittää niin sinun kuin kiinteistön tulevien asukkaiden mieltä.

Huoletonta lämmittämistä ilman alkuinvestointia

Lämpöhuollon kiinteään kuukausihintaan perustuva palvelumalli sisältää uuden kaukolämpölaitteiston asennuksineen sekä jatkuvan palvelun laitteiston ylläpitoon. Samalla taloyhtiön tulevat asukkaat saavat nauttia täysin huolettomasta lämmittämisestä: ikuisen takuun, seurantamme ja ylläpitomme ansiosta taloyhtiössä ei tulevaisuudessa tarvitse murehtia kaukolämpölaitteiston yllättävistä huoltokustannuksista ja käyttökatkoksista.

Me palvelemme – laitteistosta sen ylläpitoon

Juuri oikeanlaisen ratkaisun toteuttamiseksi suunnittelemme ja kokoamme kaukolämpölaitteiston itse valitsemistamme, ensiluokkaisista osista. Optimoimme laitteiston säädökset asennusvaiheessa ja pidämme säännöllisin tarkastuksin huolta siitä, että laitteisto pysyy jatkuvasti oikein säädettynä.

Yhtäkkisten rikkoutumisten välttämiseksi kaukolämpölaitteistoa on hyvä asennuksen jälkeen valvoa ja huoltaa säännöllisesti. Me palvelemme suunnittelusta ja laitteiden asennuksesta jatkuvaan valvontaan ja huoltoon.

“Omasta puolestani voin suositella Lämpöhuoltoa myös muille vastaaviin hankkeisiin. Kokemus on ollut hyvin positiivinen.”

Jari Virtanen

Isännöitsijä, Isännöitsijäunioni Oy

Lue lisää

5 ASIAA, JOTKA KAUKOLÄMMITTÄJÄN TULISI TIETÄÄ

Kaukolämmitys on toimintavarma ja mukava lämmitysmuoto. Moni kaukolämmöllä kotinsa lämmittävä kuluttaja ei käytyä paljonkaan aikaa kaukolämmönvaihtimensa miettimiseen…

Lue lisää